У вівторок, 6 листопада, популярна американська співачка і актриса Аріана Гранде була названа "Жінкою року-2018" версією музичного журналу Billboard. Нагорода буде вручена 6 грудня в Нью-Йорку в рамках 13-го урочистого обіду і концерту Жінки в музиці.

Як відзначив у своєму коментарі віце-президент з контенту видання Росс Скарано, Гранде "послідовно відстоює себе і свої рішення у світі, який часто виявляється не настільки чуйним до молодих жінок". При цьому Скарано додав, що у співачки є мужність і вона робить кращу музику в своїй ніші.

У журналі ж додали, що Аріана Гранде активно використовує свій вплив для підтримки ідей, в які вірить сама. Вона виступає за обмеження продажу зброї, підтримує гендерну рівність, права ЛГБТ і рух проти насильства стосовно чорношкірого населення Black Lives Matter.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після вибуху на своєму концерті в Манчестері в 2017 році співачка допомогла організувати благодійний концерт One Love Manchester, зібрав понад 23 млн доларів для допомоги жертвам теракту і їх сім'ям.

За свою кар'єру Аріана займала першу сходинку в рейтингу Billboard "200 кращих альбомів" три рази.

Останні три роки у цій номінації перемагали співачки Леді Гага (2015), Мадонна (2016) та Селена Гомес (2017).

Гранде почала кар'єру в 2008 році з бродвейського мюзиклу “13”. У 2009 році вона отримала головну роль в телесеріалі “Вікторія-переможниця” (Victorious). Музична кар'єра Гранде почалася в 2011 році з записі саундтрека до цьому ж серіалу, а в 2013 році вона випустила свій дебютний альбом Yours Truly. У листопаді 2016 року співачка була удостоєна престижної музичної премії American Music Awards в головній номінації “Артист року”.

Нагадаємо, після церемонії прощання зі співачкою Аретою Франклін єпископа Чарльза Елліса стали звинувачувати в харасменті: він обіймав поп-виконавицю Аріану Гранде, не даючи їй відсунутися і торкаючись пальцями її грудей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", буквально днями відома американська співачка і актриса, співачка Аріана Гранде, яка нещодавно скасувала весілля 24-річним телеведучим Пітом Девідсоном, випустила нову композицію - "Thank you, next" ("Спасибі, наступний"), який вона присвятила всім своїм колишнім хлопцям.

Також "Знай.uа" писав, Аріана Гранде відвідала Вечірнє шоу Джиммі Фэллона, де продемонструвала йому унікальні здібності своїх волосся. Виявляється, знаменитий хвостик співачки вміє подавати напої, ставити автографи і навіть боротися зі злочинністю.