У мережі з'явилися останні прижиттєві світлини відомого російського співака Йосипа Кобзона.

Фотографії опублікувала російська актриса Аліка Смєхова у своєму Instagram.

Знімки, зроблені в березні 2018 року, у день народження актриси. Місяць потому, у квітні 2018-го, Кобзона госпіталізували через проблеми зі здоров'ям. 27 липня його підключили до апарату допоміжної вентиляції легенів, але навіть це не допомогло. Йосип Кобзон пішов з життя 30 серпня 2018 року.

Як виявилося, знімки, зроблені Алікой Сміховою, останні прижиттєві Йосипа Кобзона. Артистка також зазначила, що Кобзон виступав практично до свого останнього дня, незважаючи на хворобу.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Мій дорогий Йосипе Давидовичу… Ще в березні на моєму ювілеї порадував своєю присутністю… Виконав пісню «я люблю тебе, доню»… Він боровся за життя до останнього і всім нам показав приклад мужності та професіоналізму, адже виступав практично до останнього дня. Прощайте, дорогий мій чоловіче" Аліка Смєхова

Нагадаємо, Йосип Кобзон помер 30 серпня. Романа Карцева не стало 2 жовтня. А вже 27 жовтня віддав богу душу Микола Караченцова. Якщо уважно спостерігати, то можна знайти в їх смерті багато спільного, пишуть російські ЗМІ.

Перше, що кидається в очі - прізвища всіх трьох артистів починаються на букву "к". Як кажуть фахівці з онмастики ця буква вказує на твердість в характері людини. Люди з іменами на "к" більш пристосовані до життя, і взагалі ця літера пов'язана з чіткістю.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на поминки по Кобзону прийшли друзі та близькі люди покійного. Вдова зібрала всіх в одному з найбільш розкішних ресторанів Москви. Все було в золоті, по-багатому столи ломилися від страв та алкоголю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вдова відомого на весь світ покійного Йосипа Кобзона поділилася найпотаємнішим – особистим життям з людиною, пісні якого знав практично кожен. Неллі Кобзон виступила у програмі "Чесне слово" з Юрієм Ніколаєвим.