Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав у нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився милим селфі зі своїм конкурентом на танцмайданчику Ігорем Ласточкіним.

Так, на своїй сторінці Макацарія опублікував знімок з автомобіля, на якому позує з відомим коміком і телеведучим, а тепер ще і танцюристом Ігорем Ласточкіним. Судячи з підпису до фото, чоловіки направляються на репетицію. Обидва танцюристи позують в зимових курточках і завзято посміхаються на камеру.

" Куди їдемо братан? - На репетицію! - Давайте, вболіваю за вас! - А я за вас!", - забавно підписав знімок Іраклі Макацарія. А прихильники шоумена і артиста почали активно коментувати нову публікацію на сторінці холостяка. Фоловери у захваті від цієї парочки і засипають їх компліментами в коментарях.

"Удачі вам в неділю. Ви найкращі!", "Класні чувачки!", "Шкода вас. На знос працюєте, а виграє сама слабка. Два притопи, три прихлопи. Шоу для мене втратило сенс, там клоунаду чекають, а не танці оцінюють", "Два найулюбленіших танцюристи", "Хлопці, ви нереальні, справжні трудяги і молодці! Удачі вам обом, але смс я все ж відправляю за Вас, Іраклі. Перемоги Вам!", "Ой, які ви класні! Іраклі, Ви все-таки такий чудовий, доброзичливий і позитивний чоловік! Я за Вас вболіваю і бажаю перемоги!", "Ви обидва гідні перемоги", "Мої улюблені два красеня на одному фото", - пишуть захоплені шанувальники новоспечених танцюристів.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.