Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість показала, як проводить ідеальні вихідні з нареченим Владом Топаловим. Так, закохана парочка вирішила разом приготувати піцу, і як виявилося, Влад - справжній кулінар.

"#семейныебудниТТ
Сьогодні ми разом готували піцу: 😊 @vladtopalovofficial зробив всі заготовки , розкотив тісто , картинно розклав інгредієнти і засунув у піч, а я підтримувала його морально 😆🙈🥰
Виявляється, мій чоловік не лише чудово співає , але і неймовірно смачно готує )
Яка ж це смакота - домашня піца 🍕 ! спасибі батькам за допомогу 🙏🏻", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Так не звично бачити Регіну такої об'ємною) але ця нова фігура вам точно личить. Легких пологів вам, нехай все пройде добре!" "Яка красива пара 😍", "Регіна, спасибі Вам велике!! На Вас і Влада так приємно дивитися!!! 😘😘😍😍", "Я звичайно розумію, що люди публічні, і все таке, але рєбят, бережіть особисте, на те воно і особисте. Люди різні бувають. Удачі вам❤️".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.