В білоруській столиці, Мінську, в неділю 25 листопада пройшов фінал дитячого пісенного конкурсу "Дитяче Євробачення – 201"8. І Росія, яку представляла 14-річна донька алтайського олігарха і глави компанії Новекс Віктора Філіпчука Аня, опинилася на рекордно низьких позиціях. Дівчинка посіла лише 10 місце, пише журнал Super. Аня виступила з піснею Unbreakable ("Непереможні"). Тато купив дитині місце в міжнародному конкурсі, а голос, мабуть, забув купити.

Кандидатура дівчинки на міжнародний конкурс була затверджена минулого літа, під час національного відбору в Криму, де за лаштунками обговорювали впливових батьків Ані, однак прізвища їх не називали.

В офіційних біографіях бізнесмена, який удостоєний ордена "За заслуги перед вітчизною II ступеня", згадки про його родині вкрай скупі — пишуть лише про дорослих дітей Філіпчука, продовжують бізнес-династію батька. Про те, що Віктор має молоду дружину Аліну (молодша за нього на 25 років — прим.ред.) і молодшу доньку не повідомляється.

На офіційному сайті та в соцмережах компанії "Новекс" під час підготовки до "Євробачення" розміщувалися ролики із закликами голосувати за талановиту спадкоємицю голови імперії. Під управлінням клану Филипчуков — більше сотні фірм і підрозділів компанії, виручка якої налічує мільярди, а діяльність крутиться навколо ритейлу, збуту господарських товарів та будівництва.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, юна українка змусила зал ридати і аплодувати стоячи на "Дитячому Євробаченні – 2018". 11-річна Дарина Моринець зайняла 4-е місце з піснею Say Love.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на інформацію про результати іменитого пісенного конкурсу.

У повідомленні говориться, що в цьому році в змаганні юних виконавців взяли участь 20 юних виконавців у віці до 15 років. Це рекордна кількість учасників за історію дитячого конкурсу. Серед "новачків" проекту - Уельс і Казахстан.

Переможцем за результатами голосування телеглядачів і оцінками членів національних журі стала представниця Польщі Роксана Вегель з піснею Anyone I Want To Be.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярна українська співачка кримськотатарського походження Джамала в одному з недавніх інтерв'ю заявила, що після пологів "не встигла помітити" так звану післяпологову депресію.

Проте співачка спілкувалася з жінками, які ділилися з нею своїми переживаннями і досвідом в цей період. Також Джамала розповіла, що всіляко намагалася обмежувати такі бесіди. Про це пишуть українські ЗМІ.

Знай.uа повідомляв, що Melovin відкрив про себе те, чого ніхто не очікував почути.