Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася зйомкою для популярної компанії-представника вітамінних комплексів. Артистка позувала у незвичному для себе образі: довгій ніжно-рожевій сукні з розкішним глибоким декольте.

За добу "зефірний" кадр зібрав майже 9,5 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті: "Ніжний і легкий образ сильної жінки ! @da_astafieva", "Яка зефірна фотосесія 😍😍😍", "Ууухххххх тиии😍😍😍😍 ось те що требв👏👏👏😍", "Як можна бути такою сексуальною завжди і всюди?😍💣 Шикарні фото🌸", "Божественна жінка 💔", "Боже мій. Скільки ніжності і краси в двох фото 😍😍😍", "ой вааау! богічна😍💖".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.