Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова була давно знайома з Барі Алібасовим, більше того, зірки навіть кілька разів встигли один над одним публічно пожартувати.

Кілька років тому відомий продюсер подарував балерині козлика. Тоді Анастасія вирішила передати тварину в невеликий зоопарк кінного клубу, але факт залишився фактом.

Напередодні весілля Барі, Волочкова також піднесла йому цікавий подарунок у вигляді бійцівського півня. Продюсер вирішив, що птах жити в його будинку не буде, проте повечеряти ним було б пречудово.

"Завтра насмажимо і будеш ти абсолютно смачний" Барі Алібасов

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подібне ставлення до весільного подарунка здивувало Волочкову, яка поділилася роликом зі своїми дописниками. Прихильники впевнені, що продюсер збирався з'їсти птицю тільки жартома, і життю тварини нічого не загрожує.

Багато підписників балерини в коментарях відзначили, що вона гідний друг Алібасову. Такі висновки вони зробили, виходячи з поведінки зірок, а також обопільних дивних презентів.

Нагадаємо, скандальная російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася подарунком від нового чоловіка, ім'я якого не можна називати, по всій видимості. Так, артистка зі свого розкішного Майбаха блиснула "вічною трояндою" і м'яким зайчиком, розміром як знамените кільце Анастасії з непідйомним дорогоцінним каменем.

Також портал писав, що на своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала дивні фотографії з не менш дивним підписом. Мабуть, Анастасія хотіла похвалитися новим кавалером, але не показала, як він виглядає. На фотографіях балерина позує біля новорічної ялинки, а за її спиною стоїть чоловік і обіймає її ззаду за талію. І все б добре, тільки от залицяльник ховається за артисткою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.