Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відеофрагмент шоу "Вечірній Ургант", гостею якого вона стала.

Так, в ролику Ані Лорак розповідає глядачам путінського Першого каналу про телевізійну версію її концертного шоу "Діва", який покажуть на цьому самому каналі. Артистка закликає російських глядачів включати телевізор в наступну суботу і дивитися її виступ. На відео Лорак нагадала Урганту, що коли вона була у нього в гостях в минулий раз, то анонсувала тур російськими містами. Тепер же з непідробним захватом вона анонсує телевізійну версію концерту, який покажуть на пропагандистському Першому Каналі в Росії.

Як ми вже повідомляли, на зйомки шоу Ані Лорак одягла чорні шкіряні штани із завищеною талією і оксамитову кофточку з дуже глибоким декольте, яке ледь утримує пишний бюст артистки. На ногах Лорак масивні черевики на підборах, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене.

На фотографіях, які артистка опублікувала напередодні з закулісся програми, вона позує в компанії двох чоловіків. Так, на одній з фотографій Лорак стоїть в обнімку з всесвітньо відомим ді-джеєм Девідом Геттою, а на другому знімку до них приєднався російський шоумен і телеведучий Іван Ургант. З підпису до фотографії стає зрозуміло, що Лорак і Гетта стали гостями програми "Вечірній Ургант".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цих фотографій і почали активно їх обговорювати. Так, багатьом сподобалися знімки і артистка на них, тому в коментарях їй пишуть компліменти. Але є і ті, кому образ Лорак не по душі, як і те, що вона світить фейсом на пропагандистському телеканалі.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".