Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото з роздягальні, на якому позує не одна.

Так, на селфі, яке Решетова зробила в дзеркалі роздягальні вона позує в спокусливій позі у відвертій сукні на тонких бретельках темно-зеленого кольору з вишивкою і блискітками. На обличчі Анастасії яскравий макіяж, волосся розпущене, а у вухах масивні сережки. За її спиною визирає весела подружка, в якій не можливо відразу впізнати російську актрису Наталію Рудову.

Дівчина дуріє у довгій білій футболці, а поруч на вішалці висить вишукане біле плаття з блискітками, яке, мабуть, і одягне Рудова. У підписі до фотографії Анастасія Решетова жартівливо написала: "Знайди Рудову", а також зазначила сторінку Наталії. Численні шанувальники Решетової взялися коментувати знімок і засипати дівчину лайками. Так, за якихось кілька годин знімок зібрав 90 тисяч позначок "подобається" і кілька сотень коментарів.

"У всіх є такий друг", "Решетова гарніша", "Яка вона класна, Рудова", "Чому імплантати так обвисли?", "Колір сукні гарний, але такий виріз з такими сісями не треба носити", "Показуха грудей, чи що?" "Рудова не така грудова", "Я її і справді не відразу помітила", "Фото вогонь", "Фея ночі, гламурна і чарівна, неперевершена красуня", "Робочий рот", "Прикольні", "Я тільки після того, як підпис прочитала її помітила", "Ох, яка гарна. Захоплююся", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фотографії Решетової.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.