Оскароносна актриса Анджеліна Джолі, у якої не так давно трапився нервовий зрив, розповіла про те, що розмовляє зі своїми дітьми про проблеми насильства. Про відверте інтерв'ю Анджеліни Джолі пише видання Marie Claire.

Актриса вже кілька років є послом доброї волі ООН і активно підтримує благодійний напрям, що стосується зниження рівня насильства. У своєму інтерв'ю вона звернулася до всіх небайдужих з проханням допомагати жертвам насильства. Джолі поділилася своїми думками щодо цього й зізналася, що відверто говорить на цю тему з усіма своїми дітьми.

"Я говорю про це не тільки з дочками, але й з синами. Ця проблема не є тільки жіночою. Дуже важливо, щоб у суспільстві були люди, які показують приклад справжнього чоловіка зі здоровим ставленням до протилежної статі", – сказала Анджеліна Джолі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми писали, що найкрасивіша пара світу – Бред Пітт і Анджеліна Джолі, розлучилася в 2016 році. Фанати плакали навзрид. Далі між колишнім подружжям почалися виснажливі розбирання і судові позови, які геть висушили Анджеліну. Актриса розгубила колишню красу, кілька разів потрапляла до лікарні з нервовими зривами і анорексією, загалом, переживала розлучення і проблеми з опікою над дітьми дуже важко.

Анджеліна хотіла заборонити Бреду опіку над дітьми і займатися цим самостійно, Пітт, надзвичайно прив'язаний до дітей, наполягав на спільну опіку. У пари троє прийомних дітей - 13-річна Захара, 14-річний Пакс і 17-річний Меддокс, а також троє біологічних — дев'ятирічні двійнята Вів'єн і Нокс і 12-річна Шайло. Чергове судове слухання було призначене на 4 грудня, однак пара раптом різко передумала судитися. Ґрунтуючись на рекомендаціях дитячих психологів, Пітт і Джолі прийшли до оптимального варіанту, деталі якого не розголошуються. Про те, що екс-подружжю вдалося домовитися полюбовно, повідомляє адвокат Анджеліни Саманта Блей Диджін.

Нагадаємо, фанати Роберта Де Ніро ковтають сльози, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв "Знай.uа", красуня Джолі засвітила найцінніше під час прогулянки.

Також Знай.uа" писав, що Бред Пітт заявив про відмову від сексу, фанатки в ауті, Джолі п'є шампанське.