Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки. Цього разу співачка показала кадр з нового кліпу, прем'єра якого відбулася 6 грудня на YouTube.

Так, на знімку, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона позує, лежачи в прозорій воді, але не занурюючись в неї повністю. На ній сріблясто-блискуче плаття, яке обтягує її тіло, повторюючи всі вигини на ньому. Кароль спокусливо вигнула стегна, демонструючи відмінно підтягнуті сідниці. Її волосся розпущене і відкинуте на воду, на обличчі природний ледь помітний макіяж.

Відзначимо, що в кліпі Тіна Кароль з'являється в різних образах і навіть голою, знята вона ніби крізь воду або лежачи у воді. За добу відео на YouTube подивилися понад 300 тисяч користувачів. Ще майже 60 тисяч людей оцінили відеороботу на сторінці артистки в Instagram. І треба сказати, що шанувальники в захваті від цього кліпу, на таку ніжну, але сильну пісню. Співачка повідомила, що режисером цієї роботи став Хиндрек Маасик, а оператор – Сергій Бандерас.

У підписі до фотографії Тіна Кароль написала: "Кліп #СилаВысоты уже #3 в трендах YouTube і #1 в iTunes Ukraine. Спасибі всім, хто оцінив нашу роботу! Що вам сподобалося в пісні найбільше?". Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами новий кліп Тіни Кароль, а також її образи в ньому.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Найкраща наша. Улюблена і єдина. Наш скарб", "Все сподобалося абсолютно все. Спасибі тобі за все", "Це неймовірне відчуття. Сподобалося все", "Яка русалка", "Так і звучить у мене в голові ця шикарна музика і ваш голос. Кліп просто шедевр", "У пісні сподобалося все. А в кліпі – образ без червоної помади", "Кліп шикарний і ви дуже сексуальна", - пишуть захоплені шанувальники Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.