Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує не одна.

На фотографії Настя Каменських з'явилася в компанії дівчат, які позують у відвертих чорно-прозорих шатах. Шанувальники припустили, що ці дівчатка є балетом, який бере участь у шоу-постановках і виступах Каменських. Сама Настя теж позує на фото в чорному вбранні. На ній чорні шкіряні штани з ланцюгами і прозора блузка, з-під якої просвічується бюстгальтер. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі стриманий макіяж.

Настя Каменських не підписала цю фотографію, залишила лише кілька хештегів. Немає на знімку і геолокаціі, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, де було зроблено фото. Фолловери не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Настю Каменських засипають компліментами, а ось дівчата з балету сподобалися не всім. Хтось пише, що артистка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Настя, я теж хочу", "Казково красиво", "Хороші бурульки", "Бурулька між ногами у тебе теліпається! А це красиві дівчата, які тобі не по зубах і не по кишені!", "Вкушу Каменських за жопку", "Дружину свою вкуси. Ти бач, губу розкатав", "Настя ви напевно спеціально вибрали цих дамочок щоб виділятися на їх фоні, ви бездоганні!", "Настуся і ваш балет – це супер. Багато б віддала, щоб потрапити у вашу команду", - пишуть користувачі в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.