Відома українська співачка і зірковий тренер шоу "Голос країни-9" Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим знімком.

Фотографію Кароль опублікувала у своєму Instagram-профілі. Так, на ній артистка зображена в чорній елегантній сукні з високим розрізом до стегна. Поверх сукні Тіна накинула хутряне пальто. На фото в стилі ретро вона позує боком, стоячи біля стіни, а також спиною до камери, грайливо обернувшись через плече.

Варто відзначити, що знімок знаменитість не підписала, проте дозволила фанатам милуватися її красивими стрункими ногами. Підписники висловили в коментарях захоплення образом співачки. Також чимало людей відзначило, що фото вийшло дуже гаряче, не дивлячись на те, що воно зроблено на холодній вулиці.

"Тіна Григорівна, ну от що ви творите з людьми на ніч дивлячись?"; "Це все звичайно чудово, але мене одну хвилює питання "Ти не замерзла?"; "Наша королева"; "Заздрю фотографу. Агонь"; "Wow! Гасіть швидше"; "Якщо фотки нові, сподіваюся ти не замерзла, крихітко"; "Ну як можна бути настільки красивою"; "З зими відразу в літо. Тін, ти з глузду з'їхала. Навіщо так гаряче. Якщо після цієї публікації всі помруть, то це все ти! Втім, як і завжди"; "Оу, які знімки. Леді, зводите з розуму, і на цьому словниковий запас закінчився* ось до чого ви доводите"; "Тіночка ви моя муза і мрія я люблю вас уже дев'ять років, а ви все краще і краще красивіше стаєте ви просто богиня"; "Sexy girl! Тін, надто гарна, але ось так от прям....не можна", - пишуть фоловерів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що Тіна Кароль і Надія Дорофєєва вийшли у світ в однакових сукнях. Вибір українських співачок впав на сексуальне плаття-міні у блискучих каменях від українського дизайнера Івана Фролова.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві відбулися зйомки новорічного випуску "Вечірнього кварталу". Гостями шоу стали MONATIK і Тіна Кароль.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Потапенко (Потап) опублікував фото, на якому нібито чіпає груди Тіни Кароль, торкаючись до її фотографії на стіні. Потім він досить своєрідно приніс вибачення співачці.