Атлет і чоловік співачки Наташі Корольової, Сергій Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан, днями опублікував відверте фото з лазні. При цьому знімок дуже обурив фанатів, і вони порадили артисту частіше відвідувати спортзал. Деякі користувачі соціальної мережі у коментарях пишуть, що груди Тарзана зараз, «як у матері-годувальниці».

«Ну я пішов....У баню! А як грієтеся ви в ці холоди?», - підписав Тарзан фото в Instagram.

Варто відзначити, що думки прихильників про фізичну форму стриптизера розділилися. Одні впевнені, що обвислі груди Глушко отримав через величезні навантаження на спортивних тренуваннях. Інші навпаки закликають Тарзана зайнятися собою й сходити в тренажерний зал.

У той же час коментатори порівняли чоловіка Наташі Корольової з балериною Анастасією Волочковою. Так, фанати припускають, що на новій фотографії Тарзан дуже схожий на знамениту любительку шпагатів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тарзан і Наташа Корольова

Однак були і ті, хто щиро захоплювався не тільки статурою стриптизера, але і його непоганими вокальними даними. Як відомо, Тарзан часто співає дуетом із Корольовою і шанувальникам дуже подобається їхня спільна творчість.

Нагадаємо, що російська співачка Наташа Корольова, якій заборонили в'їзд в Україну, показала своїм шанувальникам дуже відверте відео. Однак, співачка не збиралася хвалитися своїми пишними формами, а хотіла порадити фанатам дуже корисну для здоров'я процедуру.

Як повідомляв портал Знай.иа, Наташа Корольова раптово прокинулася і вирішила підтримати флешмоб Володимира Зеленського. Співачка вирішила в пісенній формі послати народних депутатів в ср*ку, а відповідне відео опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Також портал Знай.иа писав, що Наташа Корольова дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що у неї сталася життєва криза, через яку їй довелося звернутися до психіатра. Період між 40 і 45 роками був найважчим у кар'єрі і житті співачки.