Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, на якій позує разом з колишньою дружиною Олексія Потапенка Іриною Горовою.

На фотографії, яка з'явилася в записі Дорофєєвої, вона полізла цілуватися до Горової. Цим постом Надя вирішила привітати 41-річну колишню Потапа з Днем народження. На знімку співачка з'явилася на огляд публіки в короткому рожево-блакитному платті з розпущеним волоссям. У той час як Ірина позує в обіймах Наді у світлій футболці з яскравим принтом і в чорній спідниці з рюшами. На її плечі висить невелика жовта сумочка. Горова мило посміхається на фото, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала зворушливе привітання Ірині, яка 20 грудня святкує День народження. "Моя чарівна @gorovaya_irina! Ти вічний заряд енергії! Дякую, що даруєш її нам всім. Спасибі, що завжди підтримуєш! Я тебе вітаю і хочу ще раз сказати, що ти дуже крута, сильна і особлива! Все інше особисто. Лав ю", - написала артистка.

Шанувальники Наді Дорофєєвої приєдналися до привітань і взялися в коментарях писати свої, а також засипають жінок компліментами і побажаннями.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що брутальна Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес. Надя Дорофєєва спантеличила фантів новим зухвалим фото на своїй сторінці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.