Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує майже голою. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетовой, вона позує в сріблястому блискучому купальнику.

Модель стоїть, притулившись спиною до голої стіни і завівши руки за голову. "Дорогоцінний" купальник підкреслює фігуру Решетової і красиво обрамляє засмаглі груди. Дівчина розпустила волосся і відкинула його за спину, вона не дивиться в камеру. Модель не підписала свою фотографію, але шанувальники згадали, що не так давно Настя вже викладала подібне фото, тільки в минулий раз її купальник блищав золотом.

І на першому, і на другому фото шанувальники відзначили витончену фігуру дівчини, а також її довгі ноги. Але найбільше уваги дісталося пишному бюсту, хоча деякі впевнені, що груди Решетова зробила силіконовими. Тим не менш, фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок, і вони засинають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромнішою.

"Крутіше тільки яйця Тіматі", "Який у тебе розмір грудей?", "Як завжди, чарівна", "Який крутий купальник!", "Красивий комплект і ти в ньому", "Моя улюблена фотка, крутий в тебе купальник", "Шикарна дівчина" "Міс Кардашьян", "Ви відвідуєте солярій?", "Красуня неймовірна!" "Ідеально", "Тіматі тебе не ревнує?", "Який купальник", "Дуже класно", "Я на купальник в останню чергу звернув увагу, найкрасивіша дівчина на нашій планеті!", "Відмінна фігура", - пишуть в коментарях до фото Решетової.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.