Незадовго до розлучення Джоли і Пітт набили собі татуювання з давніми знаками, які повинні були зміцнити сім'ю. Але шлюб все ж розпався. Пише Clutch.

Анджеліна Джолі зробила собі тайське магічне татуювання Сак Янт незадовго до того, як вона і Пітт розлучилися. Пара вирушила в Камбоджу, де тайський Майстер набив їм сакральні татуювання, що володіють магічною силою. Бред Пітт набив собі буддистський символ на животі.

Джолі і Пітт зізналися, що хотіли таким чином зберегти сім'ю, але вийшло навпаки. Невже винне татуювання Сак Янт?

Таємниця татуювання Сак Янт

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Згідно з повір'ями тайців, Сак Янт — це магічний символ, який здатний змінити життя людини. Її може наносити тільки тайський шаман, який при цьому читає спеціальні молитви, вписуючи в татуювання формулу успіху і щастя.

Буддисти дійсно вірять у силу цього ритуалу. Люди, які робили собі це татуювання, стверджують, що воно допомагає вилікувати смертельні хвороби, повернути бізнес і любов. Здавалося б, Сак Янт — це буквально панацея від усіх невдач. Але насправді не все так просто.

Підводні камені Сак Янт

Це татуювання міцно пов'язує людину з Майстром, який робив Янту. Так що неправильна дія може призвести до плачевних наслідків. Носіям тату заборонено вживати алкоголь, зраджувати, лихословити, лаяти матерів і т. д. Якщо порушити ці заборони тату почне приносити нещастя.

Перший рік після нанесення Сак Янт дуже важкий, наповнений випробуваннями. Таким чином Янта повинна зрозуміти, чи готова людина до подарунків долі.

Не дивно, що Джолі поплатилася за своє рішення зробити татуювання, адже їхній шлюб з Піттом розпався в перший же рік.

Крім того, Джолі не попався справжній шаман, а чернець, що видавав себе за нього. Ченцям заборонено торкатися до жінок, тому майстер зіграв злий жарт з долею актриси.

Нагадаємо, Джолі вперше провела Різдвяні покупки без Пітта.

Раніше Знай.ua повідомляв, Анджеліна Джолі відзначилася ефектним виходом у люди.

Також Знай.ua писав, виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї.