Даша Астаф'єва презентувала кліп на пісню "Зима", зйомки якого проходили в Парижі. Відео вийшло красивим, зворушливим і ніжним, як і сама співачка.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

"Ця пісня дійсно про кохання ... І про те, що знаходить кожен з нас в цій новорічній казці ... Хочеться вірити, що всі, хто почує її - будуть частиною мого чарівного стану і в поїздах, і в літаках ... а головне тут - на землі ", - написала співачка на своїй сторінці в Instagram. У чорно-білому кліпі Астаф'єва змінює кілька локацій і образів.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість відвідала Париж, щоб долучитись до зйомках відомого українського бренду Litkovskaya. Так, артистка позувала в розкішному платті і леопардовій шубці, доповнивши образ стильними сонцезахисними окулярами.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

"Паризькі справи", - лаконічно підписала коротеньке чорно-біле відео Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз, захоплюючись стильним луком, жіночною ходою і розкішною фігурою Даші.

Також ми повідомляли, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій.

Цього разу артистка з'явилася перед шанувальниками в несподіваному образі і вразила проникливим читанням віршів Лесі Українки. Відеоролик зі своїм виступом співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.