Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість вирушила в Пітер, звідки виклала яскравий і живий кадр, просто прогулюючись вулицями. Шанувальники відразу ж відзначили, що артистка вперше за довгий час виглядає щасливою, адже до цього виставляла селфі з сумним і стомленим виразом обличчя.

"😄 Що там таке? #пітер", - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Судячи по емоціях,ви побачили квитки в довгоочікувану відпустку 😂🌴", "Це ти так на розлучення біжиш ???🎉", "Коли хтось покликав їсти картоплю 😂😂❤️ @anilorak", "Ви помирилися з Муратом????".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.