Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, з якого стало ясно, що артистка отримала нагороду премії "Вища ліга" за пісню "Новый бывший".

На фотографії з червоної доріжки церемонії нагородження Лорак з'явилася у вишуканій сукні до підлоги з незвичайними вирізами на грудях. Співачка тримає однією рукою статуетку, а другу приставила в бік. На обличчі артистки яскравий макіяж, а волосся зібране у зачіску ззаду. У підписі до фотографії Ані Лорак розповіла про нагороду, яку отримала і подякувала російських глядачів за підтримку.

"Пісня "Новый бывший" за версією Нового радіо отримала нагороду премії "Вища ліга". Дякую слухачам за вибір і Радіо ромашка за красиву церемонію. Особлива подяка талановитому автору пісні Олегу Владі", - підписала фотографію Ані Лорак. А шанувальники почали її вітати і засипати компліментами.

Відзначимо, що нещодавно Ані Лорак хвалилася в мережі, що одержала нагороду "Золотий грамофон" за цю ж пісню. Відомо, що щорічна премія "Золотий грамофон" проходила 24 листопада в державному Кремлівському палаці Росії. Ані Лорак прийшла на церемонію в чорному облягаючому комбінезоні, суцільно всипаному паєтками. Артистка не заморочуюся з зачіскою і залишила волосся розпущеним, на її обличчі яскравий темний макіяж, а у вухах величезні сережки-кільця. Варто відзначити, що Лорак отримала нагороду в ювілейний, 10-й раз.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомила співачка в інтерв'ю журналісту "Російського радіо", на захід вона повинна була прийти зі своєю донькою Сонею, проте напередодні дівчинка захворіла. На запитання журналіста "Про що мріє Ані Лорак?", артистка відповіла, що хоче нормально виспатися, так як із-за насиченого графіка, туру, концертів та зйомок у неї це не виходить.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.