Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно співає і танцює недалеко від Кремля, засвітилася на новорічному шоу в російській столиці.

Відомо, що святковий концерт готувала дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова фігуристка Тетяна Навка.

Ані Лорак
Ані Лорак

В Instagram Ані Лорак опублікувала фото з прем'єри льодового шоу, на знімках зірка позує разом зі своєю донькою Сонею.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Мені було дуже приємно стати частиною казки і озвучити роль Настусі", - повідомила співачка.

Мова йде про театралізовану постановку на льоду казки "Червоненька квіточка".

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімках, які з'явилися в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї доньки Софії. Судячи з підпису до фотографії, артистка водила дочку на прем'єру мультфільму "Аленький цветочек", в якому співачка озвучила персонажа "Настусі". Для виходу в світ Лорак одягла чорні шкіряні скіні і білий светр незвичайного фасону. Її волосся розпущено, а на обличчі яскравий макіяж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лорак поїхала в Пітер, звідки виклала яскравий і живий кадр, просто прогулюючись вулицями. Шанувальники відразу ж зазначили, що артистка вперше за довгий час виглядає щасливою, адже до цього виставляла селфі з сумним і стомленим виразом обличчя.

Нагадаємо, Лорак перетворилася на диско-кулю: занадто коротку сукня.

Як повідомляв Знай.uа Лорак передумала розлучатися з Муратом: у суді відбуваються дивні речі.

Знай.uа писав, чим закінчилося розлучення Лорак: таємниця, яку ховають за сімома замками.