Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейкчасто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує біля вікна будівлі, схожої на аеропорт. Шейк з'явилася на огляд публіки в спокусливому образі. На ній біла футболка з вузликом на боці, яка оголює плоский живіт, і світлі труси, які оголюють довгі ноги моделі. Швидше за все Ірина наділа чоловічі труси, адже у підписі до фотографії модель рекламує італійський бренд нижньої білизни для чоловіків.

Ірина Шейк присіла на бортик чорного дивана і тримає в руках паперовий стаканчик з напоєм. Волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж, Ірина променисто посміхається в камеру і дивиться в неї. У підписі до фотографії дівчина написала: "Відчуваю себе затишно в моєму @intimissimiuomo". Шанувальники моделі в захваті від її образу і засипають її компліментами в коментарях. Однак декому здалося, що Шейк сильно худа, і їй порадили більше їсти.

"Все добре, але трусики мабуть у чоловіка взяла", "Називається "все у пранні", довелося у Бредлі взяти. І взагалі на Іринці все красиво", "Насолоджуюся вашою красою!", "Нехай твій світ наповниться теплом і хорошим настроєм у цей священний час року і протягом всього року. З Різдвом", "Найкрасивіша жінка на землі", "Така краса", "Чиста краса", "Принцеса, от як так? Хоча в нижній білизні, просто захоплююся", - пишуть в коментарях до фото Шейк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.