Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в епатажному вбранні, але з улюбленими кучериками.

Так, на селфі, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в чорному сценічному вбранні, з безліччю ланцюгів і вигадливою вишивкою. Настя сфотографувала себе в дзеркало, в одній руці тримаючи телефон, а другою торкаючись кучерявої шевелюри. На обличчі артистки яскравий макіяж. У підписі до фотографії Каменських розповіла про телефон, на який зробила це селфі.

"Передноворічний період – це марафон подій, свят і виступів. Ми ще днями новий кліп зняли, вгадаєте на яку пісню? На фото я в очікуванні свого виходу, готуюся в гримерці, а заодно тестую і стильні гаджети. Ось, наприклад, смартфон 8Х від RED @honor_ukraine: і до яскравого образу підходить, і фотку зробити, і slow-motion відео для insta записати. Загалом, тестінг @honor_ukraine пройшов успішно!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами, а деякі написали, що вже скучили за милим кучериками артистки. Хтось вважає, що співачка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Попа як у Кім", "Класна красуня", "Мілашка то яка", "Красуня", "Який красивий наряд у вас!", "Кліп знімали на хіт #попакакуким", "Сукня бомба", "Шикарна", "Проміняла айфон на бюджетний телефон?", "Прекрасна", "Я думала, що у вас айфон", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.