Тільки недавно в ЗМІ з'явилася новина про те, що Ксенія Собчак розлучається з Максимом Віторганом, як історія обростає новими деталями.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вся справа у тому, що нинішній чоловік Собчак Максим Віторган доволі серйозно поговорив зі своїм суперником та коханцем теледіви, Костянтином Богомоловим, після чого той зібрав речі та разом із колишньою дружиною поїхав у відпустку.

Відзначається, що Богомолов поїхав на новорічні свята у Берлін разом із екс-дружиною Дариною Мороз та донькою Ганною. Сім'я відпочиває в Європі вже кілька днів, але задля вирішення робочих питань режисерові доводиться іноді повертатися в Москву.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Костянтин в своєму Instagram підтвердив новим постом, що відпочиває в Німеччині разом з дочкою і колишньою дружиною.

Разом з тим варто відзначити, що відома російська телеведуча, журналістка і екс-кандидат на пост президента РФ Ксенія Собчак підігріла чутки про те, що вона розлучається з Максимом Віторганом. Двозначний посаду вона опублікувала у своєму Instagram, попросивши фанатів і хейтеров не втручатися в її життя.

"Подивіться на цю пораду. Може бути, ви не в змозі зрозуміти його відразу, але це послання дуже просте. Це послання таке: не втручайтеся. Це послання таке: не судіть. Це послання таке: ви ніхто, щоб змінювати когось іншого. Це не ваша справа. Ви не призначені робити це. Живіть своїм життям і дозволяйте іншим жити їх життям. Нехай у кожного буде свобода робити своє", — пише Ксенія.

Варто відзначити, що схоже, що з популярної сімейної пари Ксенії Собчак і Михайла Віторгана утворився трикутник, любовний. Справа в тому, що в соцмережах росіяни повідомили про те, що між Ксенією Собчак і артистом театру Костянтином Богомоловим виник роман.

"У мене батьки у Відні живуть. І тут вони вийшли погуляти 2,5 тижні тому. Перед ними йшла пара і самозабутньо цілувалася. Підійшли, стали обганяти, а це Ксюша з Богомоловим", - написала одна з користувачів мережі.

Шанувальники засумнівалися, чи це не було помилкою, так як в темряві люди могли й помилитися, сплутавши парочку з кимось іншим.

"Так 100%. Вони і не знали до цього моменту, що в мережі про них чутки ходять. Тому були ошелешені. Обігнали їх і заглянули в обличчя. Ксенія була напідпитку і їй було все одно, а Костянтин збентежився", - запевнила всіх автор коментаря.

Як кажуть, диму без вогню не буває і Костянтин, і Ксенія самі підігріли чутки про свій роман.

У себе на сторінці в соцмережі артист Богомолов розмістив лаконічний пост.

"Немає ні новин, ні гарних картинок, ні розумних думок", - написав він.

Нагадаємо, Ксенія Собчак розповіла, як їй вдалося пережити домашнє насильство.

Як повідомляв "Знай.ua", Макаревич повністю розбив російську реальність.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Тіматі спокушає подруг дорогими подарунками за його рахунок, а він і радий.

Друга вагітність, робота мамою, танці і Тоні Роббінс - Ксенія Собчак