Російська співачка Алла Пугачова останнім часом переживає чимало проблем зі здоров'ям. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Фанати знову затурбувалися про здоров'я примадонни російського шоу-бізнесу після її останнього появи на публіці. Пугачова відвідала провальний концерт свого колишнього чоловіка співака Філіпа Кіркорова.

На знімках видно, що у артистки справді хворобливий вигляд, а також вона дуже сильно схудла. Шанувальники ще ніколи не бачили її такою худою.

Крім зовнішніх ознак, фанати звернули увагу на ходу і поведінку Алли Борисівни. Вона насилу пересувалася по залу і відмовилася від спілкування не тільки з журналістами, але і з іншими глядачами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Як ніби з останніми силами прийшла на шоу Кіркорова... Виглядає як мумія, хитається при ходьбі. Напевно, вона дуже хвора", "Дуже сильно схудла навіть занадто. В цьому віці така худоба небезпечна і не потрібна", "Вигляд стомлений, вам би на море, воно заспокоює, додає сили, я так після моря, як на світ народилася", "Дуже сильно схудла, щось не те", "У Вас дуже хворобливий вигляд", "Аллочка! Чому така сумна, втомлена, ти сама ЗАПАЛЬНИЧКА!!! Змахни рукою і пішли всіх і все в одне місце!", "Схожа стала на Людмилу Гурченко", "Чим стала на Гурченко схожа", - наголошують коментатори.

Раніше повідомлялося, що Нові пісні відомої російської співачки Алли Пугачової були злиті в мережу невідомими хакерами. Композиції артистка спеціально підготувала до ювілейного концерту.

Відомо, що кібер-шахрай опублікували в мережі композиції "Поживи в моїй шкурі" і "Що бачу, то співаю". У пісні "Поживи в моїй шкурі" Пугачова просить не вчити її жити тих, хто не побував "у її шкурі".

Нагадаємо, Пугачова на шоу Кіркорова зробила фанам приємно: копія Кузьміна. Як не просто жити з таким натиском уваги.

Як повідомляв Знай. ua, хакери вкрали нові пісні Пугачової і злили в мережу: справжня підстава перед ювілеєм. Співачка поки не дає коментарів з приводу інциденту з хакерами.

Знай. ua писав, що нова пісня Алли Пугачової викликала бурю в мережі: примадонну жорстко висміяли. Фанати скаржаться, що якість текстів Алли Пугачової сильно впали.