Російський актор Олександр Головін, відомий за ролями у серіалі "Кадетство" і фільмі "Елки", відмовляється допомагати своїй маленькій дочці. Про це повідомляє Super з посиланням на маму дитини, танцівницю Світлану Белогурову.

За словами 32-річної Світлани, вісім місяців тому 29-річний Олександр став батьком дівчинки Олівії. З матір'ю дитини він познайомився на зйомках фільму "Жінки проти чоловіків. Кримські канікули". Спалахнув бурхливий роман, в результаті якого Світлана завагітніла, однак продовжувати стосунки молоді люди не стали.



Світлана зазначила, що Олександр знає про народження доньки, але категорично відмовляється визнавати батьківство і хоч якось допомагати їй. Дівчина намагалася додзвонитися до колишнього коханця, але той навіть не бере трубку. В результаті вона вирішила звернутися за допомогою до адвокатів. Юрист Катерина Гордон впевнена, що довести батьківство Головіна буде легко – у Світлани є спільні фотографії, листування, і вона готова до ДНК-тесту.

Пізніше стало відомо, що днями актор попросив свою подругу, актрису, відому за роллю в серіалі "Універ" Настасію Самбурську виселити матір його дитини напередодні свята з квартири, яку вона погодилася надати по дружбі.

Раніше ми писали, що скандальний російський актор Олексій Панін, який почав зйомки першого режисерського фільму, запросив у якості актора Олександра Головіна.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Зазначимо, що Головін прославився завдяки серіалу "Кадетство" і фільму "Сволота".

Актор прибув на зйомку за день до своєї зміни, наздогнавши команду творців фільму в ресторані.

Швидше за все, старі друзі давно не бачилися, і щоб відзначити зустріч, на радощах гарненько випили. Відпочиваючі після важкого дня Панін і Головін у п'яному стані записали звернення до фанатів.

Нагадаємо, Джаред Літо увічнив ціни моделей у себе на спині.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джаред Лето знайшов ліки від усього.

Також портал "Знай.uа" писав, що популярний російський актор з "Кадетства" і "Ялинок" Олександр Головін виявився батьком позашлюбної дочки.