Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії продовжує вражати шанувальників дивними вчинками.

Нещодавно зірка опублікувала в Instagram новий знімок. Лорак сфотографувалася з музикантом Сергієм Шнуровим і композитором Костянтином Меладзе. Фото було зроблене під час зйомок шоу "Голос".

Підписники співачки зазначили в коментарях, що вона розчарувала своєю поведінкою на шоу.

"Кароліна, наступного разу думайте, перш ніж так нетактовно поводитися по відношенню до учасників інших команд наставників. Мені було дуже соромно вчора за вас", "Їй краще мовчати. Варто відкрити рот і все....", "Коли ви вже підете зі сцени? Не можливо вас бачити і слухати". писали в комметариях

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, відома українська співачка, яка зараз виступає переважно в Росії, Ані Лорак розводиться з чоловіком бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. Відомо, що він зрадив артистці. Очевидно, що Мурат сумує за родиною і важко переживає розлучення.

Скандально відомий бізнесмен опублікував відео з доньою на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До архівного відео Мурат Налчаджиоглу додав зворушливий підпис.

"Соник і Чебурашка. Мої нескінченні спогади про кохання", - написав Налчаджіоглу.

У понеділок, 24 грудня, в Шевченківському районному суді Києва почався розгляд позову Ані Лорак про розлучення з Муратом Налчаджіоглу. Відомо, що на засіданні були присутні тільки адвокати, які представляли інтереси зіркової пари. Розгляд справи розпочався з подачі адвокатів про проведення засідань у закритому режимі без допуску сторонніх осіб, у тому числі і преси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску. Так, артистка невдало уклала волосся і шанувальники відразу ж помітили перуку на голові свого кумира.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".