Популярний співак та серцеїд Олег Винник розповів секрет свого підтягнутого тіла і поділився своєю системою тренувань. Передає Clutch.

Багато хто заздрить фігурі Олега Винника, але мало хто знає, яка титанічна праця стоїть за цими красивими м'язами. Популярний український виконавець окрім концертної діяльності встигає регулярно відвідувати тренування і дотримуватися правильного харчування.

45-річному артист розповів, що кілька років займався професійним спортом.

"Я відчув, що часті концерти не сприяють підтримці хорошої фізичної форми. Навпаки, в тривалих турах лише додається вагу. Ненормований графік, неправильне харчування, постійні недосипання, втома – як наслідок зайві кілограми. Набравши 12 кг я зрозумів: треба щось змінювати, потрібно над собою працювати. Тому зараз тільки професійний спорт і тільки з тренером", — розповів Олег Винник.

Співак також розповів, що дуже суворий до себе в їжі, і харчується тільки здоровими продуктами. Правда, іноді в його меню все ж з'являється щось смачне і шкідливе.

"Можу дозволити собі що-небудь солодке, за винятком цукерок і шоколаду. При цьому я чітко розумію: щоб утримати форму, набрані калорії потрібно витратити. Так зберігається баланс. Звичайно, обмежую себе в борошняному і намагаюся не їсти шкідливу їжу", — говорить Олег Винник.

Нагадаємо, співакові і секс-символу Олегу Віннику не вдалося зробити фотографію з сонечком на своїй долоньці.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий співак Олег Винник похвалився на своїй сторінці в Instagram величезним подарунком від шанувальників. Зараз вже відомо, що віддані фанати співака подарували йому величезний букет червоних троянд.

Також Знай.ua писав, український певец Олег Винник нещодавно встановив новий особистий рекорд – його пісню "Як жити без тебе" визнали найкращим хітом цього року.