Відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно показала в Instagram зворушливе спільне фото з донькою. Знаменитості відзначали Новий рік зібравшись всі разом. Так, розкішна артистка обняла маленьку Харпер, якій надягла довге ніжне плаття і навіть дозволила нафарбувати нігті на руках.

"Дівоча сила", - лаконічно підписала Бекхем. За 20 годин кадр набрав 1,4 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали вітати дівчаток зі святом, засипаючи маму і доньку компліментами. Були і ті, хто зазначив, що Харпер - копія тата Девіда.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем показала в Instagram всіх своїх дітей: Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість показала свого старшого сина Брукліна і пожартувала, назвавши його таксистом.

А ще Девід Бекхем показав, як проводить час з 7-річною донькою Харпер Севен і підстриг їй кінчики.