Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в купальнику.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки на чорно-білій фотографії в бікіні. Настя фотографує себе на телефон десь на пляжі, адже на задньому фоні видно пальми. Співачка позує без макіяжу, а її волосся розпущене і спадає на плечі. У кадр потрапив також верх Настиного купальника, який красиво підкреслює пружні груди.

У підписі до фотографії Каменських написала "З Різдвом" на іспанській мові. Можливо таким привітанням артистка натякає шанувальникам на те, де вона проводить свої новорічні канікули, адже геолокації до фотографії вона не залишила. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що співачка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Ти вся шикарна і сексуальна", "Просто бомба. Шикарна", "Красуня", "Гаряча", "Настя ще раз переконуюся, які все-таки у вас красиві очі", "З Потапом Ви виглядали ефектніше. Вибачте за прямоту", "Прекрасні груди", "Виглядаєш супер", "Дуже красива", "Люблю тебе", "Гарного відпочинку, Настя", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Каменських.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.