Серед світових зірок є ті, хто зміг прославитися незважаючи на фізичні вади. Вони зробили недоліки своєю основною "фішкою". Передає Clutch.

Ванесса Параді

Венесса Параді відома не тільки як дружина Джонні Деппа, але і як голлівудська співачка, кіноакторка і актриса озвучки, фотомодель. Її можна впізнати за помітною щербинки між передніми зубами. Тим не менш, це зовсім не псує зовнішність французької красуні.

Костянтин Меладзе

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Меладзе - відомий композитор і продюсер, який зміг "просунути" найбільших знаменитостей української і російської естради. Однак, багатьом він запам'ятався по характерному заїканню.

Як розповів сам Костянтин Меладзе, проблеми з мовленням у нього з дитинства.

"Ця пришибленність залишилася в мені з тих часів, коли мене приймали у музичну школу і сказали, що я бездарний, коли я сильно заїкався і соромився цього жахливо", – розповів композитор.

Незважаючи на цей недолік, Меладзе-старший зміг досягти великих успіхів і стати знаменитою і шанованою людиною в колишніх країнах СНД і навіть за його межами.

Катерина Варнава

Катерина Варнава - усміхнена атристка шоу Comedy Woman, яка завжди грає сексуальних жінок незважаючи на свій орлиний ніс. Оригінальна зовнішність стала квитком наверх для гумористи.

Шура

У кінці 90-х років Шура був на піку популярності, і свою роль у цьому зіграла епатажна зовнішність артиста. Шура був без зубів, і не особливо прагнув їх вставляти. За його словами, зуби йому в дитинстві вибив молодший брат.

Летиція Каста

Ще одна кіноактриса в нашій добірці, яку часто впізнають по "неідеальній" посмішці. Але хіба це завадило їй стати красивою і знаменитою?

Нагадаємо, колишня Джонні Деппа присвятила Києву чуттєву пісню.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у ВІА Гру повернулася найвідоміша учасниця.

Також Знай.ua писав про те, Брежнєва зізналась, як святкує Новий рік.