Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку у Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на дубайському пляжі, на полі для волейболу, мабуть. Для прогулянки артистка одягла короткі джинсові шорти, які оголюють стрункі ніжки, і бордовий топ. Волосся Наді розпущене і трохи розпатлане, воно майже закриває її обличчя з яскравим макіяжем. В руці вона тримає склянку з напоєм.

Надя стоїть на пляжі в білих кросівках, а за її спиною видно волейбольну сітку, трохи далі помітно високі пальми і будинки. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона зроблена на території готелю Nikki Beach Resort&Spa Dubai. У підписі до світлини Дорофєєва розповіла, як насолоджується літом в Дубаї. "Я так жадібно вдихаю цей теплий вітер. Хочеться забрати з собою. Я взагалі не сумую за зимою... ніколи, але ж є люди, які її обожнюють. Є тут такі?", – написала Надя.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Деякі радіють за Надю, що вона стала почувати себе краще, деякі обговорюють її стиль та зачіску, а інші просто засипають зірку компліментами і захопленими коментарями.

"Красуня", "Надь, ти навіть засмагла і не погано. Тепер не біла, як сметана", "Ти дуже гарна і крута, обожнюю тебе", "Ти дуже гарна, сильна, фігура клас!", "Як ти красива, стильна", "Добре, коли є можливість перезимувати в теплих краях. А тут, крім Запоріжжя нічого не бачиш", "Ти дуже талановита", "Надя, ти така красива і модна, що просто очі розбігаються", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальмам українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.