Російського театрального режисера Костянтина Богомола днями побив чоловік Ксенії Собчак Максим Віторган. Про це передає Clutch.

Як відомо, 21 січня, поруч з одним з московських закладів Віторган напав на Богомолова. Причиною цього стали численні чутки про те, що заміжня Собчак вже рік як крутить роман на стороні. Про наслідки нападу Богомолов розповів у своєму Instagram.

В пості у соцмережі режисер розповів про те, що йому зламали ніс у двох місцях.

"Дорогі і небайдужі друзі, прекрасний лікар (спасибі Ірі Апексімовій) зібрав мій переламаний в двох місцях ніс і привів зміщені кістки черепа у більш менш пристойний стан, в зв'язку з чим внутрішньочерепний нормализовано і я можу представити вам неймовірну команду вистави Злочин і кара, до якого я скоро приступаю", — розповів режисер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях підписники висловилися щодо ситуації і підтримали Віторгана: "А на яку реакцію Віторгана ви розраховували? Чесно, я теж не очікував від Максима подібного, але значить спрацював звірячий інстинкт захисту. Віторган проявив слабкість, значить любить", "А думала плітки… Про ніс", "Не проявив слабкість, а чоловічу волю і вчинок", "Реакція Віторгана може бути виключно з любові до грошей, і популярності своєї (поки) дружини. Осмілів під її спідницею. Інший би вже давно пішов, і голосно грюкнув дверима".

Нагадаємо, у ЗМІ підтвердилися чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Віторгана - співачка перестала приховувати новий роман з Костянтином Богомоловим. З чого ж почався найгучніший скандал російського шоу-бізнесу за останній час?

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий російський актор Максим Віторган побився з режисером Костянтином Богомоловим, якого звинувачували в тому, що він зруйнував шлюб Собчак.

Також Знай.ua писав, екс-кандидат у президентв РФ і світська левиця Ксенія Собчак приїхала в українську столицю.