Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в яскравому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі і локації. Кім Кардашьян відображена лежачи у ванні з водою. З одягу на ній тільки біле прозоре плаття, під яким не видно бюстгальтера. При цьому на обличчі світської діви яскравий макіяж з акцентом на губи, які густо нафарбовані червоною помадою. Волосся моделі зачесане назад і занурене у воду, модель млосно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Кім Кардашьян рекламує власний бренд.

Зазначимо, що Кім Кардашьян раніше вже публікувала знімки з цієї вологої фотосесії для реклами своєї компанії. Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Приголомшлива краса", "Дуже гарний макіяж", "Червоні губи – це дуже красиво, вам личить", "Яка краса, Кім", "Абсолютно приголомшлива, Кім", "Так гарно", "Природна краса", "Ти така гарна, і очі, і губи", "Ви прекрасні", "Найкрасивіша дівчина", "Чедесне обличчя", "Кім – чудова леді, без сумніву", "Королева краси", "Красива", "Люблю це фото", - пишуть в коментарях до фото Кім Кардашьян.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.