Популярна телеведуча Олена-Христина Лебідь знаходиться у відносинах з віце-прем'єром України Павлом Розенком. Дівчина поділилася з шанувальниками, як вони з коханим провели спільний відпустку. Вони вирушили у Львів і Христина навіть склала список своїх улюблених місць у цьому місті.

№1. Львівська копальня кави

"Купа сувенірів, смачних і яскравих, екшн з вагонетками, зернами кави, сиплються прямо зі стіни, і… львівський! Так! Це кафе, і тут, як на мене, самий смачний сирник в місті!"

№2. Площа Ринок

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ярмарок стріт-фуду просто бомбезна! І так! Саме тут – найсмачніші віденські вафлі! Поряд – опен-ейр каток! З класною музикою і морозцем в ніздрі!"

№3. Театр пива Правда

"Божевільна атмосфера теплих і драйвових посиденьок! Пива – 22 сорти! Хто любить? І так – з 19 до 22:00 грає жива музика! Це кайф! Хлопці палять по-повній! Світові хіти від Роббі Вільямса до Казино Рояль! Що качає: видають пластикові пляшки, і ти лупиш в такт разом з усіма!!! Нереальний Драйв!"

№4. Палац Потоцьких

"Не думайте, що це нудно! Беріть екскурсовода Сергійка, стильний хлопець зі значком "Карл Лагерфельд", і буде вам екскурсія – мрія! Палац краси невимовний! Сергій жжот не по-дитячому. Живий діалог і море цікавих фактів, не соромтеся питати! Він відповість на всі, зуб даю."

№5. Ресторан з акулами 36

"Акули – в огромедном акваріумі. Скляний рояль, стильні червоні дивани-софа, і водорості зі стелі, різнокольорові, прямо як на океанських рифах! Ух, атмосфера вражає! До речі, смачне меню. І так, у Львові симпатичний шопінг. Мені купили стильний… кефір. Бо ні чорта міряти не встигала, але очі бачила – є, що захотіти."

Нагадаємо, коханка Розенко лягла під ніж, на аферу не схоже. Скандальна телеведуча опублікувала фото з лікарні.

Як повідомляв Знай. ua, відома телеведуча продемонструвала свої ніжні стосунки з віце-прем'єром України: везе на роботу аки ПрЫнцессу. Олена-Крістіна Лебідь показала, як про неї піклується улюблений.

Знай. ua писав, що наречена Розенко показала, як розважається з депутатом. Лебідь і Розенко добре відпочили у Львові.