Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує в райському місці на відпочинку.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує в яскравому жовтому платті, стоячи на причалі в оточенні моря і зелені. Настя не дивиться в камеру, вона повернула голову до горизонту і насолоджується приголомшливим видом на море. Її плаття без бретелей підкреслює пишний бюст і оголює ноги. Решетова боса, її волосся зібране і зачесане назад, а на обличчі не видно макіяжу.

Дівчина не підписала свою фотографію, не залишила вона і геолокацію. Так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, куди Тіматі повіз Настю на відпочинок. Тим не менш, публікація моделі не залишилася без уваги фоловерів. Фанати засипають модель компліментами в коментарях, багато відзначили струнку фігуру дівчини і її яскраве незвичайне плаття.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Шикарна!", "Плаття шикарне. Щоб утримати такого чоловіка потрібна сильна жіноча енергетика, інакше ніяк", "Чудово", "Яке шикарне фото", "Приголомшливе фото", "Красуня", "Нарешті ніхто не пише, що вона вагітна, всі заспокоїлися", "Лимонний метелик! Щастя тобі", "Ніжна", "Афродіта", "Прекрасна", "Тільки дивилася на це плаття онлайн! Нереально тобі личить! Вау!", "Не тепер все зрозуміло, чекаємо фото з животиком", "Неймовірно гарне плаття!", "Як грецька богиня", "Неймовірна", "Дівчина на мільйон", "Чому ви завжди так не одягаєтеся. Всі ваші відверті наряди виглядають вульгарно. І тільки такі сексуально", - пишуть в коментарях до фото Решетової.

Нагадаємо, наречена Тіматі затьмарила пляж в міні-бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.