Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує у відвертому образі і спокусливій позі.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в спокусливому білому боді з рукавами, яке оголює її довгі ноги і підкреслює підтягнуті сідниці. Настя сидить боком до камери, але уважно дивиться в кадр. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Настя написала мотиваційний рекламний пост. "Ви знаєте, як спортивний, здоровий і активний спосіб життя змінив мене! І мені завжди хотілося допомогти дівчатам не боятися йти на зустріч таким змінам! Надихати і мотивувати їх. Я впевнена, що одяг відіграє дуже важливу роль. Адже кожна дівчина хоче відчувати себе впевнено, навіть займаючись в залі! А коли ти точно знаєш, що виглядаєш на всі 100, всі бар'єри і перепони відходять на другий план! Тому я і вирішила створити бренд @nksport_for_you, де ви можете знайти спортивний одяг на кожен день і для занять спортом, щоб завжди відчувати себе впевнено! Сьогодні до кінця дня на kasta.ua знижки. І у вас є чудова можливість почати своє перетворення з купівлі стильного і зручного одягу в зал або на кожен день. Посилання на акцію в описі профілю", - написала Каменських.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фанати радіють за Настю і її успіхи і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.