Відомий гуморист, резидент Comedy Club Тимур Батрутдінов, який давно прославився в ЗМІ як палкий коханець Олі Бузової, вирішив провести в Сполучених Штатах Америки кілька концертів. Проте, до жалю прихильників, у Тимура з'явилися погані новини.

Так, відомий комік розповів, що йому відмовили у видачі візи, тому йому доведеться скасувати заплановані концерти. Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю, яке комік дав російським журналістам.

Віддані шанувальники відразу ж почали йому активно пропонувати різні варіанти. Один з них заявив, що йому треба одружитися на своїй давній подрузі Ользі Бузовій. І ведуча "Дому-2" нарешті знайде своє щастя, і він зможе потрапити в Америку.

Варто нагадати, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі. Проте відбувається дія зовсім не на пляжі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський співак і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов спровокувала чутки про його таємний роман з Ольгою. Молодий тато опублікував у своєму профілі в Instagram фото, на якому ніжно обіймає Бузову. Таким чином він привітав одіозну співачку з Днем народження. Занадто відверте і захоплене вітання викликало бурю обурення в коментарях. Шанувальники пишуть, що одружений Влад не може так захоплюватися іншими жінками.

Нагадаємо, Бузова показала, як відгуляла 33-річчя: крики, вибухи, голяка по снігу.

Як повідомляв Знай.uа гола Бузова переплюнула Волочкову: остудить все на світі.

Знай.uа писав, Бузова нажахала Куршевель "танцями папуаса": 33 роки, про дітей думати час.