Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала зворушливе фото з сином і повідомила, що йому вже 10 місяців.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, вона позує, стоячи біля вікна в оточенні вазонів з малюком на руках. І мама, і дитина в сірих одежах. Джамала наділа простеньку, але теплу кофту і темні брюки, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. А малюк одягнений у сірі джинси і водолазку. Артистка схилила голову до сина і посміхається, при цьому вона стоїть так, що обличчя дитини не видно.

У підписі до фотографії Джамала коротко написала: "10 місяців". Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від цього зворушливого кадру і засипають співачку компліментами і побажаннями у коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вітаю, ростіть здоровенькими!", "Боже, як час летить. Ще тільки вчора ж народився начебто, а вже 10 місяців. Як швидко ростуть чужі діти. Здоров'я і радості Еміру", "Вітаю! Мамине щастя, татова гордість. Міцного здоров'я", "Улюблені і прекрасні!", "Це так красиво, фото супер! Мої великі вітання. Ростіть міцними і здоровенькими", "Щаслива мама", "Чудове фото. Чудового настрою та душевної гармонії", "Хай росте здоровенький вам", "Фото просто клас!", "Вітаємо. Як же швидко летить час! Нехай завжди буде здоровеньким і щасливим", "Як? Вже 10 місяців пройшло? Начебто тільки недавно народився", "Вітаю маму і тата", "Вам так личить бути мамою", - пишуть в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.