Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і вже встигла дати кілька концертів у Росії. Так, артистка вирушила в Пітер, похвалившись кількома відвертими сценічними костюмами.

"а ти до Санкт-Петербургу готовий ? 🔥", - поцікавилася Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Карколомна !!!😍👍❤️🌺🌹", "Щось поголовно всі голі знаменитості, вони співають або свої принади показують, набридло.", "Передостаннє фото схожа на Мадонну", "Гага, так? Хороший проект. Схоже", "Жалюгідна пародія Леді Гаги ))".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.