Одна з найсексуальніших зірок російського шоу-бізнесу, співачка Анна Семенович, вирішила відверто поговорити зі своїми шанувальниками про те, чи варто підлаштовуватися під іншу людину.

Філософський пост Семенович опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зірка написала не просто довгий пост, але і звичним для себе способом вирішила привернути увагу до нього, прикріпивши спекотне фото, на якому вона позує з глибоким декольте.

"Давайте поговоримо про Підлаштування! Я вважаю, що підлаштовуватися під близьких людей, саме під близьких можна, але дуже обережно. Вам це повинно приносити задоволення і звичайно ваші близькі люди повинні поважати вашу думку у цьому Житті. Ми повинні розуміти, що на будь-яке питання кожна людина дивиться через призму свого сприйняття Світу, і треба навчитися приймати чужу думку дозволяючи людям бути іншими". Анна Семенович

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також зірка підкреслила у своєму посланні, що необхідно вчитися приймати людей такими, які вони є, а також поважати один одного.

"Як тільки ми навчимося поважати інших людей і приймати їх такими, які вони є, жити стане набагато легше. Проживати своє Життя, йдучи до своєї мети по головах інших людей, велике мистецтво і благодать. Кожен з нас унікальний і коханий Всесвітом, так давайте любити та поважати один одного". Анна Семенович

Шанувальники зірки почали активно коментувати її пост. Однак їх не так зацікавила "філософія життя" Семенович, як її розкішні форми.

«Дуже сексуальна», «Вогонь», «Розкішна жінка». написали передплатники

Нагадаємо, відома російська співачка, зірка 90-х і екс-солістка групи "Блестящие" Анна Семенович досить популярна і в сучасному шоу-бізнесі. Артистка відома своїм величезним бюстом, а ще підігріває до себе інтерес публіки відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram.