Популярна модель Хейлі Болдуін, яка таємно вийшла заміж за популярного співака Джастіна Бібера ще в кінці вересня 2018-го, продовжує радувати підписників гарячими знімками.

Нові фотографії Болдуін опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість приміряла трендовий купальник неонового лаймового кольору з анімалістичним зміїним принтом.

Всього за один день звабливі фото стали популярними у мережі і набрали понад 1,5 мільйона вподобань.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники моделі були вражені знімками і похвалили дружину Бібера за струнку фігуру і красу.

Нагадаємо, що молодий канадський співак Джастін Бібер, який став культовим ще будучи підлітком, нарешті вийшов з тіні і зізнався публіці, що одружений. Його обраницею, як і слід було очікувати, стала 21-річна модель Хейлі Болдуін. 24-річний Бібер опублікував у своєму Instagram фотографію, де тримається за руки з коханою і написав – “У мене приголомшлива дружина’’. Від знімка так і віє щастям та оптимізмом. Видно, що Джастін дійсно обожнює свою другу половинку.

Цікаво тільки, як на це відреагує співачка Селена Гомес, яка всю дорогу вважалася фатальною любов'ю виконавця. Вони то сходилися, то розходилися, то папараці знову помічали їх разом. Однак дива, на яке сподівалися фанати, не сталося. Бібер зійшовся з Хейлі Болдуін, і ось тепер взяв її заміж.

В той же день, коли на сторінці Джастіна Бібера з'явився цей пост, Хейлі поміняла ім'я в Instagram, тепер її звуть Хейлі Бібер. Це перше підтвердження чуток про їх таємне весілля, які ходять вже кілька місяців. У жовтні пару помітили в церкві в Беверлі-Хіллз. Пізніше очевидці публікували фотографії, на яких Бібер і Болдуін підбирають собі новий дім та їдуть до церкви.

Як повідомляв "Знай.uа", Гомес в психлікарні розсекретила стосунки з дорослою жінкою.

"Знай.иа" писав, що розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.