Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила показати нову лінійку косметики до дня святого Валентина для власного бренду KKW. Так, артистка позувала з чубчиком, замість звичного довгого і прямого волосся, а деякі фанати не відразу впізнали кумира.

"Ідеальний подарунок до дня Закоханих!", - похвалилася Кім. За 20 годин кадр набрав 1.8 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті від незвичайного образу і почали завалювати Кардашьян компліментами. Багато хто відзначили, що світська левиця нагадала їм карооку Анджеліну Джолі, Ніккі Мінаж або ж Клеопатру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.