Цього року легендарному гурту "Брати Гадюкіни" виповнюється 30 років, але вони все так само затребувані і актуальні: восени планується фільм "Шляхетні Волоцюги", де вони виконали головний саундтрек, а також зіграли в епізоді. Крім того, музиканти приготували подарунок шанувальникам - вони відправляються у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому "Сміх и гріх". Про свої плани учасники групи розповіли в інтерв'ю журналу Телегід.

На питання про те, як змінився їх стиль за 30 років, музиканти відповіли, що не звертали на це уваги, оскільки головним для себе вважають гарне звучання і можливість висловитися. Один з учасників сказав: "Як правило, більшість пісень у нас народжуються як суворий рок. Наприклад, в новому альбомі буде пісня" Сивина в бороду, біс у ребро ", яка спочатку була ближче до Rammstein, а в підсумку вийшло реггі. Але ми не замислюємося над стилями, мовляв, який зараз модний, тому що це може завадити. Панк, рок, джаз, блюз, електроніка - ми все це змішуємо. У поп-музиці теж є хороші пісні. Тому несправедливо стверджувати, що весь рок - класна музика, а попса ні. Року теж чимало є неякісного. Ми варимо музикально-магічний компот, люди п'ють його, і їм начебто подобається".

Журналіст запитав про зміни, які відбулися за майже 30 років виступів, на що музиканти відповіли, що на багато речей за ці роки у них відкрилися очі, більше стилів їм почали подобатися, а також підкреслили, що не можна зупинятися на досягнутому, оскільки можна швидко стати нікому не потрібними.

Також група зізналася, що її учасників часто називають динозаврами, однак старими музиканти себе не відчувають. Учасники заявили: "У тих же китайців була група" Семеро хлопців, які співають про кохання ", і якщо переінакшити, то" Гадюкіни "- це троє молодиків, які співають про кохання".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На питання про те, що їх об'єднує, крім музики, учасники групи відповіли: "Ми як вогонь, вітер і земля, в з'єднанні яких народжується нова любов".

Що стосується того, що час йде, то музиканти вважають, що головне - це те, що вони встигли зробити за цей час.

Один з учасників поділився смішним випадком: "в філармонію приїхав Святослав Ріхтер. Він виконував важкий твір, не кожен професіонал в ньому розбереться. Аншлаг, квитки дістати неможливо. Я якимось дивом туди потрапив, у мене навіть було місце. Маестро з'явився на сцені , сів за інструмент і почав грати. Після перших нот я більше нічого не пам'ятаю, повернувся в реальність від поштовху в бік від свого сусіда. Стало соромно, але діватися було нікуди".

Вихід на публіку музиканти називають серйозною справою і готуються до нього, не дозволяють приступати до виступу навіть злегка напідпитку.

На питання, чим група може зацікавити нових слухачів, учасники групи сказали: "У всіх різні музичні цінності. Ми" олдскул ", і в цьому нічого поганого немає. Джинсам, наприклад, майже 200 років, але їх носять всі, тільки фасони відрізняються. ось і "Брати Гадюкіни" - музичні джинси. Але ми не будемо, як таргани, лізти в кожен будинок, нас легко знайти, послухати і полюбити".

На закінчення журналіст поцікавився про те, чи часто цікавляться думкою групи, яка є досить впливовою, на що її учасники відповіли: "У нас скоро вийде пісня, і там є такий рядок:" На "голоси країни" в журі не покличуть, Готуємся в експерти, як прийде Страшний суд ". Але я хочу сказати, що ми, будучи людьми розумними, навіть незважаючи на всі значення групи" Брати Гадюкіни "для України, готові в тисячний раз битися головою об стіни нерозуміння".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на групу "Антитіла" подали в суд за крадіжку чужого патенту.

Як повідомляв портал "Знай.ua": Анастасія Волочкова шокувала своїх фанатів спільним відео з Микитою Джигурдою.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським.