Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість вирушила відпочивати на райські Мальдіви, вже встигнувши виставити оголений кадр з ванної. Так, артистка зізналася, що давно мріяла потрапити на острови, а тепер нарешті змогла здійснити мрію.

"Я хотіла потрапити на ці острови багато років.. і ось нарешті з'явилася можливість ✨ зробила собі такий подарунок. Тому зараз навіть сама собі заздрю. 🙈 Але сподіваюся, ви вмієте радіти за інших і порадієте за мене. І хай ці 5 днів тут будуть райськими. ( правда один вже пройшов 🙈)
Ps : так, ванна стоїть на вулиці 💙 як у вас погодка?🤪", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Ваууу. Віра. Божественно.", "Вітаю!!!Мрії повинні збуватися, хоч і через багато років😊", "Красуня як лялечка 🙏💝💋", "Клаудіа Кардиналє? Бріджит Бордо? Ні.Вірочка Брежнєва!😉👍".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.