Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує у відомому у всьому світі підводному ресторані "5.8 Undersea Restaurant", який знаходиться на Мальдівських островах. Саме там зараз відпочиває Леся Нікітюк і ділиться з шанувальниками враженнями від подорожі. За словами телезірки, потрапити в цей ресторан було її давньою мрією і тепер вона її здійснила.

Для відвідування цього неймовірного місця Леся вдягнула коротеньку відверту сукню на бретельках. Її колір складно визначити через світло всередині ресторану, але вбрання вельми оригінального фасону. Волосся Нікітюк зібране в чудернацьку зачіску з двох пучків, на її обличчі легкий макіяж. Телеведуча тримає в руках невелику сумочку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У підписі до фотографії Леся Нікітюк розповіла про відвідини "5.8 Undersea Restaurant". "Неможливо крутий ресторан Мальдів @hurawalhi, який знаходиться на глибині, 5,8 м! Я мріяла побувати тут, тому що коли знімали відому тревел-програму О&Р, то когось з ведучих відправляли сюди, а мене в Варанасі. Ще одна моя мрія збулася! Я побувала в підводному ресторані з приголомшливою кухнею та видом", - написала Нікітюк.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах. "А мені дуже подобається сукня", "Леся, а що їли?", "Красуня", "Красиве вбрання", "Леся, що за піжама?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.