Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія виклав знімки, зроблені на коктейль-вечірці бренду Falke, спільно з виданням Elleman. Для світського заходу зоряний холостяк надів стильний наряд. На ньому темні брюки, чорна водолазка і сірий картатий піджак. На фотографіях Іраклі з'явився в компанії різних людей, серед яких і жінки, що насторожило прихильниць холостяка.

У підписі до фотографій Іраклі Макацарія написав: "Вчора відбулася коктейль-вечірка бренду @falkeukraine спільно з виданням @elleman.ua. Багато говорили на тему чоловічого стилю і важливість використання аксесуарів в образі. Зокрема, такий елемент як різнокольорові шкарпетки в строгому і елегантному луці. А як ви ставитеся до нестандартних аксесуарів?".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Варто зауважити, що деякі дівчата-підписниці приревнували зіркового холостяка до дівчат з фото. "Красунчик і підкорювач жіночих сердець", "Позитивно, але різнокольорові шкарпетки хоч і модно, але не моє", "Вам красиво і стильно", "Мені треба побачити цей елегантний лук... Думаю, може вийти дуже цікаво і стильно, або як червоне для бика... Одягай, подивимося!", "Коли вже нічого придумувати – з'являються кольорові шкарпетки", "Вистачить виставляти фотки з різними дівчатами, шанувальниці ревнують", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.