Знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто радує шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram. Зірка відома своїми епатажними витівками, які також часто потрапляють в мережу. І якщо недавно Гага вражала шанувальників саме яскравими експресивними луками, то тепер, схоже, повернулася до ніжних і жіночних образів.

Цього разу знаменитість опублікувала досить милу фотографію в ніжному білому образі, що нагадало шанувальникам вбрання нареченої. На сторінці Леді Гаги з'явився знімок, на якому вона постала у довгій білій сукні з відвертим декольте і пікантним вирізом на нозі. Волосся зірки зібране в елегантну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала бордовою помадою. Свій образ співачка доповнила білими човниками на шпильці.

У підписі до фотографії Леді Гага написала: "Який чудовий вечір у вихідні дні #SAGAwards з моєю родиною #AStarIsBorn". Шанувальники артистки в захваті від її фотографії в мережі і засипають Гагу компліментами в коментарях. Деякі відзначили, що жіночні образи зірки їм подобаються куди більше, ніж яскраві і епатажні.

"Чудовий образ", "Гага, ти така ідеальна", "Люблю тебе, Гага", "Так стильно", "Вона чудова", "Витвір мистецтва", "Дуже цікаво бачити нову Леді Гагу, більш реальну", "Красива жінка", "Люблю тебе, мій ангел", "Така красива", "Приголомшливе вбрання", "Не можу повірити, що Гага одяглася в біле", "Як наречена", "Я так вами пишаюся! Ви таке натхнення для багатьох людей, залишатися собою і показувати такий чудовий приклад", "Ти творець поп-музики", "Королева всього", - пишуть в коментарях до фото Леді Гаги.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, гола Леді Гага в смітті стала головним посміховиськом тижня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.uа" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.