Українська співачка Настя Каменських та її продюсер Потап зіграли таємне весілля. Про це передає Clutch.

Насті Каменських, яка останнім часом стала виступати під псевдонімом NK, давно приписують роман з її колишнім колегою Потапом. Обидві знаменитості відмовляються коментувати свої стосунки, але часто з'являються разом на публіці.

Нещодавно в Instagram співачки з'явилося фото, яке, на думку фанатів, ясно дає зрозуміти, що вона вийшла заміж.

"#mood (з англійської – "настрій", – прим. ред.)", – написала українська співачка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальник по достоїнству оцінили фотографію Каменських, але найбільше їх увагу привернув перстень на безіменному пальці правої руки.

"До чого кільце на правій руці?", "Давай, колися, з ким ти заручена", "А обручка на безіменному пальчику правої руки так і сяє", "Перстень на безіменному пальчику", "Пощастило лисому товстуну, ох пощастило" – коментують користувачі соціальної мережі.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, вилетіла підкорювати Америку разом з Потапом. Чутки про їхній роман ходять давно, а зараз можна сміливо заявляти - так, вони разом.

Американські гастролі української співачки Насті Каменських досі не закінчилися, а її мікроблог рясніє фотографіями веселого проведення часу і роботи над новими хітами. Кожен день на сторінці Насті в Instagram з'являються фотографії, де вона позує на різних студіях телеканалів в оточенні журналістів. Однак серед купи робітників знімків знайшлося місце і для Потапа - співаки порадували фанів новою спільною фотографією.

Нагадаємо, Настя Каменських запалила в компанії молодих хлопців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських показала загадкове фото з вечірки.

Також Знай.uа писав, Каменських пішла від Потапа до загадкового красеню.