Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповниться 49 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, якою похвалилася зйомками для журналу Vogue.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі британської моделі, вона постала на огляд публіки в дуже пікантному образі. Мабуть, знімок був зроблений в гримерці, коли візажисти робили красу Наомі Кемпбелл перед зйомками. Очевидно, модель стала героїнею британського глянцю Vogue.

На знімку вона сидить у кріслі, закинувши ногу на ногу. Наомі залишилася в одній лише білій білизні, і то, на фото видно тільки бюстгальтер без бретелей. На голові у моделі тюрбан з рушника, а ногах оригінальні чорні босоніжки. Кемпбелл, здається, цілком і повністю поглинена своїм смартфоном, який тримає в руках.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У підписі до фотографії Наомі Кемпбелл розповіла про зйомки для журналу. "Це буде показано в березневому випуску @BritishVogue за 2019 рік. Дивіться новий епізод на моєму каналі @youtube, де я розповідаю про цю спеціальну історію з моїм дорогим другом @Edward_Enninful в офісі #BritishVogue (посилання в біографії)", - написала модель. Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого фото Наомі Кемпбелл і почали активно обговорювати. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають зірку компліментами, а деякі радять моделі бути скромнішою, адже їй вже майже 50 років.

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл вивалила груди перед дітьми.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.